Hämeenlinnan Liikuntahallit ja Kanta-Hämeen urheilutoimittajakerho (Hunnit) palkitsivat vuoden 2014 urheilijat ja valmentajan keskiviikkona 21.1. Raatihuoneella.

 

 

Palkinnot perusteluineen:
 

Paras naisurheilija:
Voimanostaja Hanna Rantala

Rantalan paras saavutus vuonna 2014 penkkipunnerruksen MM-hopea Rodbyssä Tanskassa käydyissä kisoissa. Sarjassa 52 kiloa nostanut hämeenlinnalainen nosti todella kovan tuloksen 127,5 kiloa, jolla hän paransi ennätystään viidellä kilolla. Mestaruuden hämeenlinnalainen hävisi 2,5 kilolla.
Rantala pärjäsi vuoden aikana erinomaisesti myös SM-tasolla eri lajeissa.

Paras miesurheilija:
Jääkiekkoilija Juuse Saros

Saros aloitti vuoden 20-vuotiaiden MM-kultamitalilla ja hän oli yksi mestaruuden pääarkkitehdeista. Keväällä Saroksen kaulaan pujotettiin myös miesten MM-hopea. Hänen debyyttikautensa HPK:n liigajoukkueessa oli loistava.


Lupaava tyttöurheilija:
Ampumahiihtäjä Erika Jänkä

Jänkä voitti 19-sarjassa kolme SM-kultaa. Lisäksi hän kuului AAH:n viestikultaa voittaneeseen naisten joukkueeseen ja oli nuorten MM-kisojen pikamatkalla 17:s. Lisää mitaleita Jänkä sai ampumajuoksusta.


Lupaava poikaurheilija:
Keilaaja Lauri Sipilä

Sipilä saavutti junioreiden (alle 18-vuotiaat) EM-kisoissa Tanskassa Odensessa värisuoran: kultaa nelimiesjoukkuekisassa, hopeaa parikisassa ja henkilökohtaisen EM-pronssin. SM-kisoissa Sipilä sai henkilökohtaisen hopean ja parikilpailussa pronssia.


Vuoden valmentaja:
Johannes Kerälä
Kerälä on tehnyt erinomaista työtä Tarmon valmentajana. Hän vastaa muun muassa SM-kultaa kiekonheiton 16-sarjassa voittaneen Pinja Karhusen valmennuksesta.


Kunniamaininta:

Ampumahiihdon SM-kisojen lumitalkoista vastanneet ihmiset tekivät suurtyön viime kevättalvella. SM-kisat onnistuivat loistavasti, keräsivät suuren yleisön ja saivat hirmuisesti kehuja.

Hunnien palkinto:
Hunnimitali Jorma Hassinen / Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy. Hämeenlinnan liikunnan ja urheilun olojen merkittävästä parantamisesta. Elenia-areena, Ahveniston maauimala ja Pullerin tekonurmikenttä.

 

 ryhma
Ryhmäkuva palkituista

 

palkitut urheilijat
Johannes Kerälä (vas), Lauri Sipilä, Erika Jänkä ja Hanna Rantala (kuvasta puuttuu Juuse Saros)

 PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi


Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy
Kiekkoritarinkuja 3 A
13130 Hämeenlinna

Puh. 03-621 2558

Asiakaspalvelu avoinna:
maanantai-perjantai
klo 9.00–15.00

Muut yhteystiedot

Asiakasrekisteri- ja tietosuojaseloste