Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy hakee energiseen joukkoonsa uusia osaajia liikuntapaikkojen hoitajan, uinninvalvojan ja liikunnanohjaajan tehtäviin!

LIIKUNTAPAIKKOJEN HOITAJA UIMAHALLEILLE

Tehtäviisi kuuluvat Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n ylläpitämien Lammin ja Hämeenlinnan uimahallien sekä Ahveniston maauimalan ja Voutila-keskuksen allastilanylläpitotehtävät, käytettävien laitteiden hoito-, huolto- ja seurantatehtävät sekä vedenkäsittelyyn liittyvät tehtävät.Päätoimipiste Hämeenlinnan uimahalli on vastikään käynyt läpi mittavan peruskorjauksen ja edustaa nyt tekniikaltaan uusimpia ja moderneimpia ratkaisuja Suomessa. 

Arvostamme sähköasentajan tai talotekniikan koulutusta ja kokemusta rakennusautomatiikasta tai muuta soveltuvaa koulutusta uimahalliympäristössä työskentelyyn.Valitulta henkilöltä edellytetään vähintään vuoden työkokemusta uimahalleissa tai vastaavissa kohteissa käytettävien järjestelmien ja laitteiden käytöstä ja huollosta, asiakaspalvelutaitoja sekä kohtuullisia tietoteknisiä taitoja. Kaikissa kohteissa on käytössä etähallittava Fidelix-rakennusautomaatiojärjestelmä. Tehtävässä vaaditaan vesihygieniapassi, joka tulee suorittaa viimeistään koeajan puitteissa.

Työaika 38.75 h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 5.30-20.30 sekä viikonloppuisin yhdessä vuorossa klo 7.00-17.00Tehtävään liittyy myös päivystysviikko joka kolmas viikko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 1.1.2019 tai sovittaessa jo aiemmin.

Hakemukset sähköisesti 31.10.2018 mennessä jouko.heinila(at)hmlliikuntahallit.fi. 
Lisätietoja: hallimestari Jouko Heinilä, p. 03 621 2429, soittoaika ti 23.10. ja to 25.10. klo 12-14.

 

UINNINVALVOJA HÄMEENLINNAN UIMAHALLIIN

Tehtävässäsi uinninvalvojana vastaat työparisi kanssa asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä upeassa uusitussa uimahallissamme. Hämeenlinnan uimahalli on vastikään käynyt läpi mittavan peruskorjauksen ja edustaa nyt tekniikaltaan uusimpia ja moderneimpia ratkaisuja Suomessa.

Etsimme palvelualtista ja reippaalla asenteella varustettua uinninvalvojaa huipputiimimme Hämeenlinnan uimahalliin. Arvostamme sinussa paineensietokykyä ja joustavuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Uinninvalvojan koulutus ja aiempi työkokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, tarvittaessa sinut koulutetaan tehtävään. Ennen valintaa, on hakijan suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti.

Työaika 38.75 h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 5.30-20.30 sekä viikonloppuisin yhdessä vuorossa klo 10.00-17.00. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä ennen koeajan päättymistä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 1.1.2019.

Hakemukset sähköisesti 31.10.2018 mennessä sarianna.ollikainen(at)hmlliikuntahallit.fi. 
Lisätietoja: johtava liikunnanohjaaja Sarianna Ollikainen, p. 050 572 9662, soittoaika ti 23.10. ja to 25.10. klo 13-15.

 

LIIKUNNANOHJAAJA (soveltava liikunta)

Tehtäviisi kuuluu Hämeenlinnan kaupungille tuotettavien eri ikäryhmien soveltavan liikunnan ryhmien ohjaaminen sekä alakouluikäisten pienluokkien erityisuimakoulujen opetus yhdessä työparin kanssa. Olet myös paikallisten yhdistysten ja järjestöjen sekä Hämeenlinnan kaupungin eri hallintokuntien tavoitettavissa liikunnan kokeiluiden ja/tai tietoiskujen ja luentojen muodossa.

Arvostamme erityisesti liikunnanohjaajan (AMK tai ammattitutkinto) tai liikuntaneuvojan tutkintoa mutta myös muu soveltuva koulutus yhdessä työkokemuksen kanssa ovat hyvä perusta työtehtävässä onnistumiselle. Valitulta henkilöltä edellytetään vähintään vuoden työkokemusta liikunnanohjaajana, kokemusta soveltavasta työotteesta liikunnassa, kokemusta eri-ikäisten ja eri taustaisten henkilöiden kohtaamisesta, hyviä sosiaalisia taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja organisointikykyä. 

Tehtävä on määräaikainen 1.1.-31.12.2019 sisältäen jatko-option ajalle 1.1.-31.12.2020. Tehtävät sijoittuvat Hämeenlinnan kantakaupungin alueelle ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika 38.75 h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on ennen työsuhteen alkua esitettävä rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504) sekä ennen koeajan päättymistä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 1.1.2019 tai sovittaessa jo aiemmin.

Hakemukset sähköisesti 31.10.2018 mennessä sarianna.ollikainen(at)hmlliikuntahallit.fi. 
Lisätietoja: johtava liikunnanohjaaja Sarianna Ollikainen, p. 050 572 9662, soittoaika ti 23.10. ja to 25.10. klo 13-15.

 

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama osakeyhtiö, joka ylläpitää kaupungin ylläpitää kaupungin liikuntakiinteistöjä sekä tuottaa kaupungin tarjoamat liikunnanohjauspalvelut.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi


Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy
Kiekkoritarinkuja 3 A
13130 Hämeenlinna

Puh. 03-621 2558

Asiakaspalvelu avoinna:
maanantai-perjantai
klo 9.00–15.00

Muut yhteystiedot

Asiakasrekisteri- ja tietosuojaseloste