EA tietoja eleniasta kuva
Elenia Areena urheilukäytössä


Liikuntasali 65m x 42m

- jaettavissa väliverhoin kolmeen kenttään (n. 42x21,5m)

- keskimmäinen kenttä jaettavissa väliverhoin vielä kolmeen 21,5x14m lohkoon

Kuntosali
16 pukuhuonetta, joissa kaikissa suihkut
Telinevoimistelusali jossa mm. hyppymonttu
kahvila-ravintola


Katsojakapasiteetti tapahtumasta riippuen n. 300-2600.


Elenia Areena konserttikäytössä


Elenia Areena on lisäksi monitoimiareena, joka taipuu tapahtumien pitopaikaksi. Halliin mahtuu yleisöä 3000 henkilöä.

Tuleviin konsertteihin voi ostaa lippuja Lippupalvelun verkkokaupasta.


Hinnasto


Elenia Areenan hinnastot löydät etusivuiltamme Hinnastot -osiosta.


Uusia liikunnan mahdollisuuksia ja elämyksiä


Elenia haluaa olla paikallisesti läsnä ja mukana ihmisten arjessa. Keskitymme sponsorointiyhteistyössämme lasten ja nuorten liikuntaan, ympäristöön, kulttuuriin sekä perheiden paremman arjen tukemiseen.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy ja Elenia Lämpö Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jolla Elenia Lämpö on Hämeenlinnan Pullerin alueella sijaitsevan urheilutalon pääyhteistyökumppani. Uusi Elenia Areena tarjoaa toiminta-ajatuksensa kautta ainutlaatuisen kohtaamispaikan ja mahdollisuuden elämyksiin niin liikunnan kuin myös kulttuurin parissa.

Yhteistyökumppanit ovat luoneet vuorovaikutteisen ja kahdensuuntaisen toimintamallin, joka perustuu yhteisesti sovittuihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin tavoitteena pitkäjänteinen sekä tavoitteellinen yhteistyö. Erilaisten aktiviteettien lisäksi Elenia Lämpö näkyy  monipuolisesti Elenia Areenaan liittyvässä markkinoinnissa ja viestinnässä.

Uusi monitoimiurheilutalo siirtää Hämeenlinnan sisäliikuntamahdollisuudet täysin uudelle aikakaudelle – urheilua voidaan harrastaa erinomaisissa tiloissa aina huipulle saakka. Elenia Areenasta on päivisin tärkeä koululiikuntatila, joka tarjoaa oppilaille uusia liikuntamahdollisuuksia. Iltaisin sitä käyttävät seurat ja järjestöt. Lisäksi Elenia Areena on Hämeenlinnan seudulla keskeinen tila, jossa voidaan järjestää tulevaisuudessa myös monia muita erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia.

 PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi