Vuoden 2008 keväällä alkaneen remontin myötä Ritarihallista Patria-areenaksi (syksystä 2010 alkaen Ritari-areena) uudistuneen jäähallin tilat ovat erittäin monikäyttöiset. Ne tarjoavat laadukkaat ja toimivat puitteet erilaisten konserttien ja messujen järjestämiseen. Pienet ja isot yritystilaisuudet sekä erityyppiset juhlat ovat myös sopivia tilaisuuksia Ritari-areenaan.

Hämeenlinnan vanha ja perinteikäs jäähalli koki saneerauksen myötä todellisen kasvojenpesun. Perusteellisen kunto-ohjelman myötä sekä katsojien, että pelaajien olosuhteet ja viihtyvyys paranivat merkittävästi. Uudistuksen yhteydessä vanhat sisätilat kunnostettiin ja areenaa laajennettiin. Hallin eteläpäätyyn tuli noin kolmesataa uutta katsomopaikkaa jonka myötä yleisökapasiteetti nousi 5360. Myös aitioiden määrä lähes kaksinkertaistui. Lisäksi ravintoloita ja muita palvelutiloja rakennettiin reilusti lisää. Pelaajien pukuhuoneet kokivat niin ikään täydellisen remontin.

Hallien pääkäyttäjiä ovat HPK:n edustusjääkiekon ja HPK:n junioreiden lisäksi Hämeenlinnan Taitoluistelijat sekä erilaiset jääkiekon harrasteryhmät. Myös hämeenlinnalaiset yritykset ovat löytäneet jääkiekosta työntekijöilleen mukavan tavan harrastaa liikuntaa.

 


Näytä suurempi karttaPALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi


Ritari-areena
Poltinahontie 11
13130 Hämeenlinna
(040) 538 0399
ks. sijainti kartalla

Metritiski-areena
Poltinahontie 11
13130 Hämeenlinna
(040) 538 0399
ks. sijainti kartalla

Jääliikuntakeskus Hakio
Kiekkoritarinkuja 5
13130 Hämeenlinna
(040) 773 2179
ks. sijainti kartalla