Ilmoittautuminen Hämeenlinnan kaupungin liikuntaryhmiin kaudelle 2018–2019 alkaa

Hämeenlinnan kaupungin järjestämien ja Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n tuottamien liikuntaryhmien ilmoittautuminen alkaa 14.8.2018 klo 9.00. Painopistealue laajenee ikääntyneistä ja erityisryhmistä kattamaan jatkossa myös lapset, nuoret ja työikäiset. Ikääntyneiden ryhmiä järjestää jatkossa entistä enemmän Vanajaveden Opisto.

Kauden 2018–2019 ryhmäliikuntaesite on julkaistu Hämeenlinnan Liikuntahallien internet-sivuilla. Esite on myös noudettavissa kaupungin palvelupisteistä tai Liikuntahallien toimistolta. Esitteessä kerrotaan tarkemmin ryhmistä sekä annetaan tarkat ilmoittautumisohjeet.

Kaupungin liikuntaryhmien painopisteeseen muutos
Kaupungin järjestämien liikuntaryhmien painopistealueena on ollut pitkään ikääntyneiden ja erityisryhmien liikunta. Tulevalla kaudella kaupunki kohdentaa liikuntapalvelujaan yhä enemmän vähän liikkuville huomioiden kaikki ikäryhmät. Lisäksi kehitetään liikuntapalvelujen koordinointia siten, että kaikille kaupunkilaisille olisi tarjolla liikuntamahdollisuuksia. Liikunnanohjauksen resurssien pysyessä entisellä tasolla tarkoittaa painopistealueen muutos sitä, että ikääntyneiden liikuntaryhmiä Hämeenlinnan kaupungin järjestämänä on aikaisempaa vähemmän. – Etsimme keväällä yhteistyötahoa joka voisi järjestää jatkossa korvaavia ryhmiä. Ilokseni voi todeta, että tuo yhteistyötaho löytyi Vanajaveden opistosta, joka on lisännyt omaa tarjontaansa, toteaa Hämeenlinnan Liikuntahallien johtava liikunnanohjaaja Markus Rantsi.

Vuoden 2018 Senioriliikuntakortti loppuvuoden ajaksi alennettuun hintaan

Vuoden 2018 Senioriliikuntakorttia myydään loppuvuodeksi alennettuun 40 euron hintaan. Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Kortin etuihin kuuluu muun muassa Hämeenlinnan uimahallin maksuton käyttö maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka ja Lammin uimahallin maksuton käyttö sen aukioloaikoina. Kortti on ostettavissa Hämeenlinnan kaupungin palvelupisteistä.

Lisätietoja:
Liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki,
paivi.joenmaki(at)hameenlinna.fi, 03 621 2382
Johtava liikunnanohjaaja Markus Rantsi,
markus.rantsi(at)hmlliikuntahallit.fi, 03 621 5561

Kauden 2018-2019 ryhmäliikuntaesite:
https://drive.google.com/file/d/1-DW0oHNSLSSr63Th2i57J2ffJrHr5Peu/view

Senioriliikuntakortin edut:
http://hmlliikuntahallit.fi/images/Senioriliikuntakortilla_saatavat_edut_2018.pdfPALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi