VESIJUMPAT

Vesijumppa ryhmissä kehitetään monipuolisesti kestävyyttä, lihasvoimaa ja tasapainokykyä vesijumppavälineillä tai ilman. Ryhmissä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Myös musiikkia voidaan käyttää rytmittämään harjoittelua ja luomaan tunnelmaa. Kurssimaksu ei sisällä uimahallin pääsymaksua. Kertalippuja ja lippuvihkoja myydään uimahallin kassalla.

 

KUNTOSALIRYHMÄT

Kuntosaliryhmissä kehitetään monipuolisesti erityisesti lihasvoimaa ja tasapainokykyä, mutta myös kestävyyttä.  Ryhmissä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Myös musiikkia voidaan käyttää rytmittämään harjoittelua ja luomaan tunnelmaa. Tunti koostuu alkuverryttelystä, pääosin kiertoharjoittelumenetelmillä toteutettavasta harjoitteluosiosta sekä loppuverryttelystä venyttelyä unohtamatta. Uusille asiakkaille opetetaan aluksi laitteiden oikea ja turvallinen käyttö. Tervetuloa!

 

KUNTOJUMPAT

Kuntojumppa ryhmissä kehitetään kestävyyttä, tasapainoa, lihasvoimaa ja koordinaatiota erilaisilla välineillä tai ilman. Liikkeitä tehdään pystyssä ja lattiatasossa. Välillä saatetaan jopa leikkiä, pelata yksinkertaisia pelejä tai pistää jalalla koreasti.

Ryhmissä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Myös musiikkia voidaan käyttää rytmittämään harjoittelua ja luomaan tunnelmaa. Tunti koostuu alkuverryttelystä, harjoitteluosiosta ja loppuverryttelystä unohtamatta venyttelyä. Ryhmä sopii erittäin hyvin myös miehille. Tervetuloa!

 

VENYTTELY JA LIHASHUOLTORYHMÄT

Eläkeikäisten venyttely ja lihashuolto -ryhmässä kehitetään kehon lihastasapainoa monipuolisilla venytystekniikoilla ja vahvistavilla liikkeillä. Erityisesti keskitytään iän mukanaan tuomien lihasjäykkyyksien ja -heikkouksien ennaltaehkäisyyn ja poistamiseen. Tunti aloitetaan aina lämmittelyllä, joka valmistaa kehon ja lihakset vastaanottamaan venytykset turvallisesti ja tehokkaasti.

Ryhmässä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Musiikin käyttö ryhmässä on mahdollista tunnelman luomiseksi. Ryhmä sopii erittäin hyvin myös miehille. Tervetuloa!

 

TUOLIJUMPAT

Tuolijumppa ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on lieviä toimintakyvyn rajoituksia tai tarvetta kevennettyyn istumajumppaan. Jumpassa voidaan käyttää apuvälineinä mm. palloja, keppejä, nilkkapainoja tai vaikkapa kuminauhoja.

Ryhmässä jokainen liikkuu omien kykyjensä ja päivän kunnon mukaisesti. Myös musiikkia voidaan käyttää rytmittämään harjoittelua ja luomaan tunnelmaa. Tunti koostuu alkuverryttelystä, harjoitteluosiosta ja loppuverryttelystä unohtamatta venyttelyä. Ryhmä sopii erittäin hyvin myös miehille. Tervetuloa!

 

VOIMA-TASAPAINORYHMÄ

Ryhmä on kohdennettu pääosin yli 75-vuotiaille henkilöille, joiden toimintakyvyssä esimerkiksi liikkumiskyvyn osalta on tapahtunut jossain määrin heikentymistä. Sopii mm. terveyskeskuksen ryhmissä käyneille, kotona asumisen tukemiseksi ja liikkumisen apuvälineitä käyttäville itsenäisesti liikkuville. Toiminnan pääpaino on voima- ja tasapainoharjoittelussa. Ryhmä sopii erittäin hyvin myös miehille.

 PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi