Vuoden 2018 Senioriliikuntakortin myynti alkaa 4.12.2017. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa. Kortin hinta on 75 € ja se on voimassa 1.1.–31.12.2018. Senioriliikuntakortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2018 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset.

 Hämeenlinnan uusittu uimahalli ja uimahallin kuntosali ovat käytettävissä ilman sisäänpääsymaksua maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka. Lammin uimahalli on käytettävissä maksutta kaikkina aukioloaikoina. Etuihin kuuluu myös Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalien maksuton käyttö. Lisäksi kortilla saa alennuksia Kuntoilukeskus Anastaciumin, Aulangon kylpylän, Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksen sekä Hämeenlinnan tasapainoklinikan hinnoista.

 Senioriliikuntakortilla saa uimahallin kassalta Hämeenlinnassa uimahalliin kertarannekkeen ja Lammilla avaimen. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa sarjaranneke, Senioriliikuntakortti-tuote voidaan ladata myös tälle rannekkeelle. Sarjarannekkeella erillistä käyntiä kassalla ei tarvita, vaan asiakas voi siirtyä suoraan kulkuportille. Sarjarannekkeita myydään viiden euron hintaan Hämeenlinnan ja Lammin uimahallien kassoilla.

Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Hämeenlinnan Liikuntahallien ohjatut liikuntaryhmät maksavat erikseen.

KORTILLA SAATAVAT EDUT NÄET PAINAMALLA TÄSTÄ

Lisätietoja:

Johtava liikunnanohjaaja
Markus Rantsi
p. (03) 621 5561
markus.rantsi(at)hmlliikuntahallit.fi

 

 

9-KORTTI

Hämeenlinnan Liikuntahallit tarjoaa 9-korttin haltijalle etuna sisäänpääsyn Hämeenlinnan ja Lammin uimahalleihin 2 eurolla. Lisätietoa 9-kortista ja sen eduista löydät nuorisopalveluiden sivuilta.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi