Uimahallin peruskorjaus- ja laajennusurakka on käynnistynyt. Urakoitsija on aidannut työmaa-alueen ja sillä on vaikutuksia alueen muuhun käyttöön. Rantareitti katkaistaan ja uimaranta on kesän ajan suljettuna. Hiekkarannan leikkipaikka sekä beach volley –kenttä poistuvat käytöstä, samoin työmaa-alueen aidan vieressä sijaitseva tenniskenttä on kesän ajan turvallisuussyistä pois käytöstä.

Rantareitti joudutaan katkaisemaan, sillä se kulkee osittain uimahallin tontin läpi ja tontilla tehdään maankaivuutöitä. Kulku ohjataan Hämeensaaren kentän ja uimahallin tontin pohjoispuolelta reittiä Hämeensaarenpolku ja edelleen Uimarinpolku pitkin. Urakoitsija asettaa reitille kiertotien opasteet.

Myös uimaranta, uimarannan alueella sijaitseva leikkipaikka ja beach volley –kenttä joudutaan sulkemaan kesän ajaksi. Osa uimarannasta jää työmaa-alueelle, jossa tehdään maankaivuutöitä. Näin ollen uimarantaa ei suositella käytettävän lainkaan kesän 2016 aikana eikä siellä järjestetä rantavalvontaa. Myös leikkipaikka puretaan työmaan alta ja osa beach volley –kentästä jää myös maankaivuutöiden alle.

Tenniskentistä Hämeensaaren kentän puoleinen kenttä on kesän ajan käytössä. Työmaa-aidan viereinen kenttä kuitenkin suljetaan turvallisuussyistä. Pelaajien toivotaan noudattavan erityistä varovaisuutta työmaa-alueen lähellä. Työmaalle kulku on ehdottomasti kielletty, vaikka pallo aidan väärälle puolelle karkaisikin.

IMG 1444PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi