IIttalan urheilukenttäalue sijaitsee kauniilla paikalla Äimäjärven rantatörmällä kilometrin päässä Iittalan keskustasta. Urheilukenttä on alunperin rakennettu 1950-luvulla ja perusparannettu 1980-luvun alussa. Urheilukentän korjauksen jälkeen alueelle rakennettiin huoltorakennus, hiekkakenttä ja kaksi tenniskenttää. Varasto-työtila rakennettiin vielä 80-luvun puolella ja sitä laajennettiin lämpimällä osalla myöhemmin. "Varikolla" on myös teräsrakenteinen avovarasto ja puuvaja. Nuorison toivomuksesta alueelle on rakennettu myös skeittiramppi ja  beach-volleykenttä.

Urheilukenttä on juoksuradaltaan punamurskepintainen ja 350 m pitkä. Suorituspaikat ovat asfalttia ja pinnoitettu Regupol-matolla. Kenttä on hyväkuntoinen harjoituskenttä. Nurmikko on 60mx90 m ja pinnaltaan hyvä ellei suorastaan erinomainen.

Hiekkakenttä on n. 60mx90m ja kerroksiltaan hyvin onnistunut: keväällä harjoittelijat pääsevät kentälle hyvin aikaisessa vaiheessa.

Tenniskenttiä on kaksi ja ne ovat vettäläpäisevää asfalttia joka on maalattu tennismaalilla.
Kentät kaipaavat maalausta ja alueen ympärillä oleva suojaverkko pyrkii nousemaan maasta ja pitää jossain vaiheessa korjata.

Huoltorakennuksessa on kaksi pukuhuonetta pesutiloineen sekä voimailusali. Lisäksi löytyy teknisiä tiloja, varastoja ja minimaalinen kioski.

Iittalan uimaranta on aivan kenttäalueen vieressä. Sen hoidosta vastaa Hämeenlinnan kaupungin yhdyskuntarakenteen palvelutuotanto.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi